2013. december 14., szombat

Kilenc gondolat a bőségről


1. Az, hogy az Univerzumban TELJES Bőség uralkodik, nem más, mint egy készségesen együttműködő, türelmesen várakozó vászon a vágyaid számára. Annyira bőséges és annyira feltétel nélküli, hogy még azt a szabadságot is megadja neked, hogy a szükségben bővelkedj, ha döntésed szerint azzal szeretnél azonosulni (együtt rezegni). Az Univerzum bőségben fürdik, a szűk-ség és a határok csak ember alkotta fogalmak.

2. Ébredj rá, hogy a Bőség sokkal többet jelent, mint pénzt! Ha arra gondolsz, hogy csak pénz, akkor csak a lehetőségek szűk körét látod meg. A bőség a legkisebb ellenállást jelentő úton fog megnyilvánulni az életedben. Légy nyitott az elvárásaidban, és a “Hogyan”-t bízd az Univerzumra!

3. A bőséget úgy vonzhatod, ha azzal azonosulsz, amid van (ahelyett, hogy azzal azonosulnál, amid még nincs), függetlenül attól, hogy milyen apró vagy hatalmas dologról legyen szó. Meg kell engednek az Univerzumnak, hogy felfedje előtted a Bőséget, ami körülvesz téged - és az első lépésed az legyen, hogy tudatosítod magadban, hogy ITT vagy, jelen vagy. (Ez nagyszerű módja annak, hogy a rezgésedet a megfelelő hullámhosszra hangold.)

4. A Bőség nem a mennyiségről szól, hanem a létezésed minőségéről, a gondolataidról, érzelmeidről; s majd ez után fog az Univerzum igazodni a mennyiségi dolgokról, a számokhoz, s majd megmutatja számodra a “hogyant”. Az Univerzum sokkal jobban figyel az érzéseidre, mint a számokra, amiket vizualizálsz! (Pontosabban a számokra adott rezgésedre figyel, és nem magukra a számokra.)

5. Az Univerzum minden határ nélküli Bőséget tud biztosítani számodra életed MINDEN területén, mert ő maga a Bőség. Te mennyit engedsz meg ebből a hiteiddel? Mit engedsz meg, mit engedsz be az elvárásaidon keresztül?

6. Emlékezz, hogy amit akarsz, már itt van. Mindösszesen annyit kell tenned, hogy a láthatatlant láthatóvá formálod. Minden, amit akarsz, már körülötted van! (Minden benned megszülető vágyadra a válasz is megszületik ugyanazon pillanatban a Kvantumtérben.) Amikor arra gondolsz, hogy még nincs körülötted, ha valami olyasmit próbálsz meg vonzani, ami még “nincs”, akkor elmédben (és így rezgésedben is) elhatárolódsz vágyad tárgyától. A Bőségben nincs elhatárolódás, csak EGY-ség van.
Emlékezz rá, hogy legalább olyan varázslatos vagy, mint az Univerzum, hiszen a része vagy - pont úgy, mint a vízcsepp is éppoly nedves, mint az egész óceán. Az Univerzum nem megteremt valamit, ami nincs “itt”, hiszen csupán fizikai nézőpontunkból nincs “itt” az a valami. A Kvantumtérben minden és minden lehetőség egyszerre létezik, és csupán a megfelelőt választod ki a gondolatoddal és rezgéseddel. Az Univerzum szempontjából az idő és a tér nem létezik abban a formában, amit te megtapasztalsz a tudatos, fizikai nézőpontodból - az ő szempontjából csak ITT és MOST van, és benne a lehetőségek végtelen tárháza. Mindahhoz kapcsolódva vagy, amit akarsz; még azokhoz a dolgokhoz is, amiket valamikor “a jövőben” akarni fogsz, csak most még nem tudsz róla, hogy akarod őket

7. Sokszor szoktál gyorsan lélegezni, mert azt hiszed, hogy elviszik előled a levegőt? Mert sokszor ez a helyzet az emberekkel a pénzzel vagy más dolgokkal kapcsolatban. Harácsolnak és félreraknak, mert “mi van, ha”. Mit tartalmaz ez a “mi van, ha”? Van benne egy jó nagy adag félelem, annak a rezgése, hogy történhet valami, amit nem szeretnél - és ez nem tesz jót az energiaáramlásodnak. Mi történik, amikor nem hagyod, hogy a dolgok áramoljanak az életedben? Különböző ellenállások alakulhatnak ki, függően attól, hogy milyen a rezgésed az adott dologgal kapcsolatban - ezt onnan tudhatod meg, hogy hogyan érzel az adott dologgal kapcsolatban (ha jó érzésed van, akkor minden rendben). Tedd azt, amitől jó érzésed lesz, s hagyd, hogy az érzéseid mondják meg, hogy mit csinálj! Fontos, hogy ne külső zajoknak engedelmeskedj, hanem hallgass a belső hangra! A válasz mindig ott van és ott is lesz.

8. Az Univerzum folyamatosan tágul, s ezért vagy itt a Földön, hogy fejlődj, növekedj - mert az Univerzum rajtad keresztül fejlődik. Az Univerzum szeretné, ha fejlődnél, hogy további dolgokért lelkesedj, hogy ő is fejlődhessen és tágulhasson. Ez egy nyertes-nyertes szituáció - az Univerzum csak ezzel a módszerrel dolgozik. A szükség nyertes-vesztes szituációkat eredményez (s találd ki, hogy ki veszít…), a bőség pedig nyertes-nyertes helyzetet hoz létre. A szükség arról szól, hogy “milyen nagy szeletet kaphatok a tortából”, a bőség pedig arról, hogy “a mostani összejövetelünkön vajon mekkora tortát kell sütnünk, hogy mindannyiunknak elég nagy szelet jusson”…

9. Nem szükséges a számokat (vagy a hiányzó számokat) bámulnod a bankszámládon, hogy higgy az életedben uralkodó bőségben - használd a képzelőerőd, vedd észre azokat a dolgokat, amelyekkel már rendelkezel az életben, legyen az egy mosoly egy idegentől vagy hogy milyen szép napfelkelténk volt ma reggel. Valóban arról szól, hogy milyen érzéseid vannak a dolgokkal kapcsolatban, s nem pedig a dolgokról. Az Univerzum hallja a rezgésedet, és garantáltan igazodik ehhez a jelhez.

Forrás: lelkesek.network.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése